12:30 10.11.2020

Мінінфраструктури оголосило результати конкурсу з перевезення пасажирів на міжобласних автобусних маршрутах

1 хв читати
Мінінфраструктури оголосило результати конкурсу з перевезення пасажирів на міжобласних автобусних маршрутах

Міністерство інфраструктури України оголосило результати конкурсу з перевезення пасажирів на міжобласних автобусних маршрутах, згідно з якими 134 перевізники отримали право працювати на 109 маршрутах на всій території України, повідомила прес-служба відомства у вівторок.

"Ми провели чесний і прозорий відбір конкурсантів за заявницьким принципом. Безпека і комфорт перевезень, а також екологічність залишаються для нас головними пріоритетами у виборі громадського транспорту. Тому серед основних умов для участі перевізників була відповідність вимогам екологічності не нижче за Євро-2", – цитує міністра інфраструктури Владислава Криклія прес-служба відомства.

У релізі зазначається, що всі переможці конкурсу відповідають за класом, категорією та пасажиромісткістю встановленим законодавством вимогам, передбачають можливість встановлення обладнання для здійснення контролю за роботою рухомого складу в реальному часі "і, що важливо, не переобладнані з вантажних транспортних засобів".

Результати конкурсу оприлюднено на офіційному сайті Мінінфраструктури у розділі "Галузі" – "автомобільний та міський транспорт" – "внутрішні пасажирські перевезення" у підрозділі "конкурси на внутрішні пасажирські перевезення".

Відомство також додало, що для отримання дозвільних документів на перевезення пасажирів на вищезазначених міжобласних автобусних маршрутах загального користування за результатами конкурсу необхідно звернутися до Державної служби України з безпеки на транспорті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА