19:59 11.11.2020

Кабмін України схвалив реалізацію з 2022 року експериментального проекту щодо запровадження системи оплати праці держслужбовців на основі класифікації посад

2 хв читати
Кабмін України схвалив реалізацію з 2022 року експериментального проекту щодо запровадження системи оплати праці держслужбовців на основі класифікації посад

Кабінет Міністрів України схвалив підготовку та реалізацію з 2022 року експериментального проекту щодо запровадження системи оплати праці державних службовців на основі класифікації посад. Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в середу.

Зокрема, Кабмін схвалив підготовку до 31 грудня 2021 року та реалізацію з 1 січня 2022 року експериментального проекту щодо запровадження системи оплати праці державних службовців на основі класифікації посад.

Координатором цього проекту буде Національне агентство з питань державної служби.

Учасниками експериментального проекту стануть Національне агентство України з питань державної служби та його територіальні органи, секретаріат уряду, Міністерство фінансів і Міністерство цифрової трансформації.

Для цілей проекту запроваджуються рівні типових посад держслужби, а також процентне співвідношення кількості посад держслужби категорії "В" в апараті держоргану, який є учасником експерименту, до загальної штатної чисельності посад.

Так, встановлюється, що для держорганів з юрисдикцією у всій країні: не більше ніж 60% посад держслужби категорії "В" на найвищому професійному рівні; не менше ніж 30% посад держслужби категорії "В" на середньому професійному рівні; не менше ніж 10% посад держслужби категорії "В" на початковому професійному рівні.

Для держорганів з юрисдикцією в одній або кількох областях: не більше ніж 50% посад держслужби категорії "В" на найвищому професійному рівні; не менше ніж 35% посад держслужби категорії "В" на середньому професійному рівні; не менше ніж 15% посад держслужби категорії "В" на початковому професійному рівні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА