19:53 16.11.2020

Влада Індонезії має намір ввести заборону на алкоголь

2 хв читати
Влада Індонезії має намір ввести заборону на алкоголь

Влада Індонезії повернулася до питання про заборону алкоголю в країні, готельєри Балі побоюються, що подібне нововведення відлякуватиме туристів, повідомляє газета The Jakarta Post.

"Одразу три ісламські політичні партії країни підтримали ідею заборони алкоголю в країні. Передбачається, що спиртне не можна буде виробляти, ввозити, продавати та вживати. Порушникам може загрожувати від двох до 10 років тюремного ув'язнення і штрафи до $ 70,5 тис. За розпивання алкоголю накладається арешт терміном до трьох років або штраф до $ 3,5 тис.", - пише газета.

За словами депутата United Development Party Іллізи Саадуддін Джамал, законопроект спрямований на захист мусульманського населення від негативних наслідків вживання спиртних напоїв і наведення порядку в країні.

Як зазначає видання, законопроект був включений до Національної законодавчої програми на 2020 рік після того, як обговорення документа застопорилося в 2015 році. Тоді проти нього виступали промисловці і турбізнес.

Так, на думку голови Асоціації готелів Балі Ріки Путра, чинних законів, що регулюють оборот і вживання алкоголю в Індонезії, достатньо, а новий проект негативно позначиться на іноземному турпотоці, особливо на тлі пандемії коронавірусу. "Як ми змусимо людей приїхати, коли наші кордони знову відкриються? Не тільки міжнародні гості, а й індонезійці думатимуть, навіщо їм відпочивати на Балі, коли вони навіть не можуть насолодитися пляшкою пива", - вважає він.

Тим часом, поки законопроект на стадії обговорення, влада розглядає різні послаблення, зокрема, для туристів. Однак, які зміни будуть введені, а також принципи їх дії поки невідомо.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА