17:20 17.11.2020

"Нова пошта" додатково шукає 2,5 тис. співробітників у всій країні

1 хв читати

Група компаній "Нова пошта" додатково на постійну основу набирає 2,5 тис. співробітників на посади водіїв і кур'єрів, сортувальників посилок на терміналах та операторів відділень у всій країні.

"У передсвятковий період "Нова пошта" доставляє безліч подарунків, які мільйони українців надсилають своїм рідним і близьким. Тому вкрай важливо впорядкувати, доставити і видати їх вчасно. Саме для цього ми підсилюємо свою команду фронтлайну і додатково набираємо 2,5 тис. кур'єрів, операторів відділень, водіїв і приймальників терміналів", - наводить слова СЕО "Нової пошти" Олександра Бульби прес-служба.

Компанія зазначила, що в період "високого сезону", з вересня до Нового року, кількість відправлень зростає. За її прогнозами, тільки в "чорну п'ятницю" обсяги доставки збільшаться на 30%.

"Нова пошта" повідомляє, що більшість нових вакансій відкрито в містах-мільйонниках, але кадри також необхідні в обласних і районних центрах у всій Україні. Після високого сезону нові співробітники можуть залишитися працювати на постійній основі.

Компанія пропонує: повні соціальні гарантії відповідно до законодавства (офіційний дохід, оплачувані відпустки та лікарняні), медичне страхування з першого дня роботи, мобільний зв'язок, засоби індивідуального захисту (маска, медичні рукавички, антисептик), можливість кар'єрного росту.

Перелік вакансій розміщено на сайті компанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА