08:24 19.11.2020

Грузія продовжила до 1 січня 2021 року часткові обмеження на регулярні міжнародні авіарейси

2 хв читати
Грузія продовжила до 1 січня 2021 року часткові обмеження на регулярні міжнародні авіарейси

Агентство цивільної авіації Грузії, з огляду на ситуацію з поширенням коронавірусу COVID-19 в країні, продовжило до 1 січня 2021 року часткове обмеження на виконання міжнародних регулярних авіарейсів.

"Часткові обмеження на здійснення міжнародного регулярного повітряного сполучення продовжені і вони діятимуть до 31 грудня 2020 року включно", - йдеться в інформації відомства, поширеній ввечері в середу.

У повідомленні наголошується, що обмеження на регулярне авіасполучення не поширюється на прямі міжнародні рейси, які виконуються або плануються між Тбіліським міжнародним аеропортом і аеропортами Мюнхена, Парижа, Риги, а також Дохи, Варшави, Афін, Амстердама, Відня, Берліна і Мілана.

"Обмеження також не поширюються на плановані регулярні рейси між Кутаїським міжнародним аеропортом і аеропортами Риги, Катовіце, Вільнюса і Дортмунда", - сказано в повідомленні.

Через пандемію COVID-19 регулярне авіасполучення між Грузією та іншими країнами було повністю припинено з 21 березня 2020 року.

З 13 липня було знято обмеження на регулярні авіарейси з Тбілісі тільки в напрямку Мюнхена, Парижа і Риги, а з листопада було вирішено відновити регулярне сполучення ще в 10 зарубіжних напрямках. Однак через погіршення ситуації з поширенням коронавірусу, як грузинським, так і іноземним авіакомпаніям довелося скасувати або відкласти на певний час уже заплановані авіарейси.

За останніми даними, в Грузії зафіксовано 89 тис. 395 заражених на COVID-19, зокрема за минулу добу 3 тис. 443 людини. Кількість жертв коронавірусної інфекції вже досягла 815, з них за останній день померли 37 осіб. У режимі карантину перебувають 2 тис. 370 осіб, під наглядом лікарів у стаціонарах залишаються 5 тис. 763 пацієнтів, у спеціалізованих готелях лікуються 3 тис. 435 осіб. Одужали 71 тис. 468 хворих.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА