11:53 19.11.2020

Сервіс доставки продуктів Zakaz.ua розпочав співпрацю з "Новою поштою"

2 хв читати
Сервіс доставки продуктів Zakaz.ua розпочав співпрацю з "Новою поштою"

Українська компанія Zakaz (сервіс доставки продуктів Zakaz.ua) запустив доставку продуктів тривалого зберігання у відділення логістичної компанії "Нова пошта".

Як повідомила компанія в четвер, нині ця опція доступна у разі купівлі продуктів тривалого терміну зберігання в супермаркеті NOVUS.

"Ми хочемо, щоб нашим сервісом могли скористатися жителі і невеликих міст і сіл у всій Україні. Втілити в життя наші плани щодо охоплення всіх регіонів нам допоміг наш новий партнер – компанія "Нова пошта", яка вже готова доставляти широкий асортимент товарів супермаркету NOVUS кожному жителю країни", - наведено слова CEO сервісу Zakaz.ua Андрія Курського в повідомленні.

Щоб запобігти псуванню продуктів під час пересилки, Zakaz.ua ввів певні обмеження щодо позицій, які можуть бути надіслані поштою. До них входять: овочі та фрукти, які легко пошкоджуються (банани, томати тощо), свіжі гриби, непастеризоване молоко, торти і тістечка, свіжі й заморожені м'ясо та риба, а також габаритні товари і келихи для напоїв.

"Наші відділення і поштомати розташовуються в кроковій доступності, а рівень автоматизації процесів "Нової пошти" дає змогу отримувати посилки за лічені секунди. Тому замовляючи продукти онлайн із доставкою "Нової пошти", клієнти можуть мінімізувати свої контакти із зовнішнім світом і не наражати себе на небезпеку під час пандемії", - зазначає СЕО "Нової пошти" Олександр Бульба.

Вартість доставки стартує від 67 грн і залежить від ваги і габаритів уже упакованих продуктів, які будуть зібрані й відправлені день у день. Термін доставки становитиме 1-3 дні, залежно від пункту призначення.

Zakaz.ua працює на ринку України з 2010 року, надаючи послуги замовлення та доставки продуктів харчування від найбільших роздрібних продуктових мереж України: Metro, "Ашан", Novus, "МегаМаркет", "Фуршет", "Таврія В", "Восторг" і Varus. Послуга наразі присутня у 15 містах України, а також у Молдові (Кишинів) й Узбекистані (Ташкент).

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії охоплює понад 6 тис. відділень у всій країні.

"Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс" (система Forpost) і "Нова пошта Глобал".

Джерело: https://www.facebook.com/Zakaz.ua/posts/3436939963062590

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА