17:57 20.11.2020

Українські ТРЦ зміщують терміни проведення "чорної п'ятниці" через карантин вихідного дня

2 хв читати
Українські ТРЦ зміщують терміни проведення "чорної п'ятниці" через карантин вихідного дня

Українські торговельно-розважальні центри (ТРЦ) переносять терміни проведення "чорної п'ятниці" на будні дні з 23 до 27 листопада через обмеження карантину вихідного дня, тоді як інші скоротили до одного дня.

"Через запровадження карантину вихідного дня торговельним центрам довелося швидко реагувати і змінювати стратегію проведення "чорної п'ятниці", яку цього року планували проводити у нас три дні - в п'ятницю, суботу, неділю", - розповіла агентству "Інтерфакс-Україна" PR -директор столичного ТРЦ Gulliver Тетяна Атаджанова.

Так, "чорна п'ятниця" діятиме в ТРЦ Gulliver у період із 23 до 27 листопада. Крім того, в будні дні продовжено час роботи центру на одну годину - до 23:00, розглядають додаткове продовження робочого часу.

"На прохання наших орендарів ми плануємо продовжити години роботи ТРЦ на "чорну п'ятницю". Поки що розглядаємо два дні наступного тижня - четвер і п'ятницю", - уточнила агентству генеральний директор МФК Gulliver Ірина Круппа.

Згідно з повідомленнями на офіційних сторінках у Facebook, столичні ТРЦ "Проспект" і "РайON" також змінили традиційні терміни проведення "чорної п'ятниці" - знижки стартували в об'єктах з 17 листопада. Час роботи ТРЦ також було продовжено на одну годину.

"Чорна п'ятниця" в ТЦ "Епіцентр" і в інтернет-магазині epicentrk.ua розпочнеться 23 листопада і триватиме до 30 листопада, повідомляється на сайті компанії.

Водночас низка ТРЦ не планують продовжувати "чорну п'ятницю" на будні дні.

"Чорну п'ятницю" проводитимемо 27 листопада до 23:00", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" комерційний директор ТРЦ Ocean Plaza Дар'я Завадська.

Крім того, "чорну п'ятницю" 27 листопада проведе ТРЦ Dream Town, розповів директор ТРЦ Dream Town Роман Ємець.

Цього дня подія відбудеться в ТРЦ Sky Mall, де в п'ятницю 27 листопада планують "працювати до останнього клієнта", уточнюється у Facebook.

При цьому різні ритейлери в ТРЦ Lavina Mall і Blockbuster Mall встановили знижки до "чорної п'ятниці" в період з 23 до 31 листопада, випливає з оголошень на сайтах ТРЦ.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України впровадив низку карантинних обмежень, зокрема заборонив прийом відвідувачів у ТРЦ та інших закладах розважальної діяльності з 00:00 суботи до 00:00 понеділка з 14 до 30 листопада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА