13:51 26.11.2020

"Укрзалізниця" хоче перевести на залізницю 50% туристів, які подорожують Україною

1 хв читати
"Укрзалізниця" хоче перевести на залізницю 50% туристів, які подорожують Україною

АТ "Укрзалізниця"(УЗ) хоче, щоб мінімум 50% туристів, котрі подорожують Україною, обирали залізницю, повідомив голова правління УЗ Володимир Жмак.

"У цих умовах ми звертаємо увагу на внутрішній туризм, оскільки зовнішній нині переживає не найкращі часи. Внутрішній туризм "Укрзалізниця" вважає одним із тих напрямів, який може розвиватися і приносити кошти українській економіці. Ми хочемо досягти 50% усіх туристів, які пересуваються Україною. Стимулювати їх змінити автобуси на наші комфортні пасажирські вагони", - сказав Жмак під час круглого столу з Державним агентством розвитку туризму України й туроператорами в Києві в четвер.

Глава УЗ зазначив, що нині в цьому напрямі компанія вже провадить роботу.

"Уже зараз ми знижуємо вартість квитків у першому класі, надаємо гнучку систему знижок за викуп квитків задовго до дати виїзду. Крім того, ми знижуємо тариф на бронювання груп. Якщо раніше туроператори були змушені платити 200 грн за туриста вашої групи, то ми знижуємо до 80 грн. І далі впроваджуватимемо шкалу: чим більші групи, тим менше (туроператори - ІФ) платитимуть за кожного члена групи", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА