18:21 26.11.2020

ГК "Алло" створює поштового оператора в Україні

2 хв читати
ГК "Алло" створює поштового оператора в Україні

Група компаній "Алло", що розвиває однойменну торговельну мережу техніки і побутової електроніки, запускає нового поштово-логістичного оператора "Алло Express" на території України, відповідний запис внесено до Єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку, повідомила прес-служба компанії в четвер.

"В умовах сьогоднішніх реалій та з урахуванням значного перетікання роздрібного продажу в онлайн було ухвалено рішення перебудувати процеси власної логістики та інвестувати в створення власного поштового оператора. Розвивати сервіс доставки плануємо за двома напрямами: доставка інтернет-замовлень у будь-яке відділення "Алло Express", а також - адресна кур'єрська доставка покупцю", - наведено в повідомленні слова CEO ГК "Алло" Максима Раскіна.

Компанія надаватиме послуги з доставки і видачі посилок інтернет-замовлень з сайту allo.ua. Відділення поштового оператора "Алло Express" розміщуватимуться в магазинах "Алло" в 140 містах України.

Згідно з повідомленням, окрім класичних поштових послуг оператор планує надавати комплекс фінансових сервісів у партнерстві з ТОВ "Електрум Пеймент Сістем" (ліцензія НБУ №43): переказ грошових коштів без відкриття рахунків та інші фінансові послуги в межах платіжної системи "Електрум" й інших платіжних систем.

За даними компанії, сервіс буде доступний в усіх відділеннях поштового оператора найближчим часом.

Планується також розвивати кілька форматів поштових відділень, зокрема й за межами магазинів "Алло".

У 2021 році всі інтернет-замовлення, оформлені на сайті allo.ua, можна буде отримати у відділеннях "Алло Express" або за допомогою адресної кур'єрської доставки цього оператора, резюмували в прес-службі.

Як повідомлялося, поштово-логістичний сервіс Justin, що входить до найбільшої української торгово-промислової групи Fozzy Group, працює в Україні з жовтня 2018 року.

Заснована в 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії нараховує понад 7 тис. відділень у всій країні.

На українському ринку також працює низка інших поштово-логістичних компаній, як-от "Міст Експрес", "Делівері", "DHL Україна".

ТОВ "Алло" створено в 1998 році. Станом на жовтень-2020 мережа налічує 345 торговельних точок у 140 містах України.

"Алло" є офіційним представником і дистриб'ютором Xiaomi в Україні. Перший монобрендовий магазин Mi Store було відкрито на початку 2017 року в Києві. Мережа налічує 30 точок у 14 містах.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, учасниками ТОВ "Алло" є ПП "Дніпро-Інвест 2016" (96,09%), Дмитро Деревицький (3,61%), Максим Раскін (0,3%). Кінцевим бенефіціаром значиться Деревицький.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА