11:37 30.11.2020

Приватбанк планує подати апеляцію на рішення суду про позбавлення банку права власності на одну з будівель головного офісу в Дніпрі

2 хв читати
Приватбанк планує подати апеляцію на рішення суду про позбавлення банку права власності на одну з будівель головного офісу в Дніпрі

Державний Приватбанк (Київ) планує подати апеляційну скаргу на рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 26 листопада про позбавлення банку права власності на одну з будівель головного офісу в Дніпрі за позовом НВ ТОВ "Океанмаш".

Згідно з повідомленням прес-служби банку в понеділок, будівля "Океанмашу" як предмет іпотеки на законних підставах перейшла у власність банку до націоналізації, в серпні 2016 року.

Банк зазначив, що судові спори навколо права власності на один з офісів банку, в якому до впровадження карантину працювали півтори тисячі співробітників, не вплинуть на поточну діяльність банку та безперебійну роботу його сервісів. З березня 2020 року співробітники працюють дистанційно, а в разі подальшого негативного розвитку судового розгляду щодо цього об'єкта співробітники будуть розміщені в інших офісах банку.

Як повідомлялося, уряд України 18 грудня 2016 року, пославшись на пропозицію Нацбанку та колишніх акціонерів Приватбанку, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови та влив у її капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, Приватбанк на 1 жовтня 2020 року за розміром загальних активів посідав 1-ше місце (600,15 млрд грн) серед 74 банків, що діяли в країні.

За даними Єдиного держреєстру юрособ і осіб-підприємців, засновником НВ ТОВ "Океанмаш" є компанія "Веспаренто Лімітед". Статутний капітал страховика становить 53,11 тис. грн.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА