16:05 03.12.2020

Компанія Jooble з 2021 р. повністю перейде на дистанційний режим роботи, з офісів зроблять коворкінги

2 хв читати
Компанія Jooble з 2021 р. повністю перейде на дистанційний режим роботи, з офісів зроблять коворкінги

Компанія Jooble (Київ), один із найбільших сайтів пошуку роботи в Україні, оголосила про перехід на remote-first режим роботи з 1 січня 2021 року.

Як зазначається в повідомленні прес-служби компанії в четвер, центральний офіс компанії на 2800 кв. м у стилі loft, який компанія побудувала за EUR1 млн на місці старого заводу в Києві, а також офіси в Луцьку й Ужгороді перетворяться на коворкінги для співробітників і будуть доступні їм у будь-який час.

Перехід на повністю дистанційний режим роботи дасть змогу на рівних наймати фахівців із різних міст і навіть інших країн.

За словами співзасновника і СЕО Jooble Романа Прокоф'єва, перехід на формат роботи remote-first - одна з найважливіших подій за 14 років життя компанії.

"Ми обрали шлях змін, щоб адаптуватися і ставати сильнішими. Тепер робота - це не про години в офісі, а про результат. І це вимагає від кожного з нас міжгалактичного стрибка усвідомленості. Ми віримо, що зі зростанням усвідомленості кожного співробітника зростає і зрілість нас як організації, що дасть нам можливість бути ефективнішими в реалізації нашої місії - допомагати людям знаходити роботу", - заявляє Прокоф'єв.

У компанії зазначають, що з березня близько 70% команди працювали дистанційно, проте офіс усе одно залишався центром важливих процесів усередині компанії, зокрема проведення переговорів, найму нових співробітників та їхньої адаптації. Так, до пандемії в Jooble на роботу прагнули наймати фахівців переважно в містах України, де компанія має офіси.

Як повідомлялося, в червні 2020 Jooble придбала агрегатор вакансій Hotwork. Угода не передбачає відкриття локальних офісів Jooble у країнах СНД. Співробітники та менеджмент Hotwork збережуть робочі місця і продовжать роботу над іншими проектами, не пов'язаними з сервісами з працевлаштування.

Jooble - сайт пошуку роботи, який надає можливість безкоштовного розміщення необмеженої кількості вакансій. Щомісячно ресурс фіксує понад 9 млн відвідувань.

На початку 2014-го в капітал Jooble увійшов інвестфонд Horizon Capital, що управляє портфелем у $850 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА