16:09 03.12.2020

"Укравтодор" відкрив проїзд новою бетонною дорогою Н-14 у Миколаївській області, планує монтаж системи WiM

2 хв читати
"Укравтодор" відкрив проїзд новою бетонною дорогою Н-14 у Миколаївській області, планує монтаж системи WiM

"Укравтодор" відкрив капітально відремонтовану трасу Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв у Миколаївській області.

Як зазначається в повідомленні на сайті "Укравтодору" в п'ятницю, тепер траса може витримувати значні навантаження, а в разі правильної експлуатації очікуваний міжремонтний термін служби бетонної дороги Н-14 становитиме 18 років.

"Ми маємо забезпечити контроль перевантажень, тому вже наступного тижня тут планується розпочати роботи зі встановлення системи зважування в русі (WiM). Загалом цього року в Миколаївській області плануємо облаштувати чотири майданчики WiM. Але ваг замало - ми чекаємо на відповідальне ставлення до габаритно-вагових обмежень з боку бізнесу", - наголосив глава "Укравтодору" Олександр Кубраков.

В "Укравтодорі" нагадали, що за президентською програмою "Велике будівництво" у 2020 році на відновлення дороги Н-14 в Миколаївській області виділено 1,7 млрд грн.

Наразі основні роботи завершено - фінішний шар бетону завтовшки 26 см облаштовано на всій протяжності дороги - на 66 км.

"Залишилося виконати фінальні роботи з облаштування верхнього шару бетону на з'їздах і примиканнях, зміцнити узбіччя, облаштувати лотки та бар'єрну огорожу, а також нанести горизонтальну дорожню розмітку", - зазначають в "Укравтодорі".

Роботи на цій дорозі виконують підрядні організації ТОВ "Ростдорстрой", ТОВ "ЄДБК", ТОВ "ШБ Альтком" і ВАТ "Будівельно-монтажний трест №8".

"Ростдорстрой" разом із компанією "Київшляхбуд" входить до групи RDS. Основні напрями діяльності - будівництво, реконструкція й експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.

Станом на липень 2020 року RDS працювала у дев'яти регіонах України і мала десять виробничих баз. Зокрема, будувала бетонну дорогу Н-14 "Кропивницький - Миколаїв", а в рамках реконструкції траси Н-31 "Дніпро - Решетилівка" в Полтавській області - шляхопровід через залізницю і ділянку першої бетонної дороги в Україні. У 2019 році компанія виграла тендер Світового банку на проведення робіт на трасі першої категорії М-03 Київ - Харків - Довжанський.

Кінцевими бенефіціарними власниками групи компаній RDS є громадяни України Юрій Шумахер і Євген Коновалов.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

АЗК "Укрнафта" працюють без світла на сході й півдні країни

Мінекономіки очікує узгодження Плану України Брюсселем протягом кількох тижнів

Дефіциту електроенергії немає, "Укренерго" довелося обмежувати ВДЕ - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА