18:00 16.12.2020

Курс біткоїна перевищив $20 тис. і досяг рекорду

1 хв читати
Курс біткоїна перевищив $20 тис. і досяг рекорду

Біткоїн подорожчав до чергового рекорду і вперше перевищив позначку у $20 тис.

Курс криптовалюти під час торгів у середу підскочив більше ніж на 6% і становить наразі $20,615 тис., за даними CoinDesk.

Цього року вартість біткоїна підскочила майже втричі, зокрема за останній місяць - на 16% на тлі активного припливу інституціональних інвесторів у криптовалюти.

Апетит до ризику підтримують масштабні вливання Федеральної резервної системи та центробанків інших країн, а також зростаючі очікування, що пандемія коронавірусу буде взята під контроль завдяки появі вакцин. У цих умовах інвестори готові вкладати кошти в найбільш ризиковані активи, включаючи біткоїн, враховуючи, що прибутковість найнадійніших активів, таких як держоблігації, близька до нуля.

Американська платіжна система PayPal у листопаді відкрила свою криптовалютну платформу для всіх користувачів у США після тестування сервісу на обмеженій аудиторії. За допомогою цієї функції користувачі можуть купувати, зберігати та продавати низку криптовалют, включаючи біткоїн у застосунку PayPal.

Котирування січневих контрактів на біткоїн під час електронних торгів на CME у середу зростають на 6,3% - до $20,785 тис.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА