19:20 16.12.2020

США ввели санкції проти компаній з КНР і ОАЕ, які допомагали продавати іранські нафтохімічні продукти

1 хв читати
США ввели санкції проти компаній з КНР і ОАЕ, які допомагали продавати іранські нафтохімічні продукти

США ввели санкції проти чотирьох компаній з Китаю та ОАЕ за сприяння іранської компанії Triliance Petrochemical в експорті іранських нафтохімічних продуктів, повідомило американське міністерство фінансів.

"Сьогодні управління з контролю за іноземними активами міністерства фінансів США ввело санкції проти чотирьох кампаній за сприяння в експорті іранських нафтохімічних продуктів Triliance Petrochemical - компанії, яка потрапила до списку санкцій Мінфіну в січні 2020 року", - йдеться в повідомленні на сайті міністерства фінансів США.

Компанія Donghai International Ship Management Limited обслуговувала судно, яке перевозило нафтохімічні продукти з Ірану до Китаю, а Petrochem South East Limited допомагала Triliance з платежами, зазначається в заяві відомства. І Donghai, і Petrochem базуються в КНР.

Інші дві компанії, що потрапили до списку санкцій, - з ОАЕ. Компанії Alpha Tech Trading і Petroliance Trading, обидві виконували функцію підставних компаній для Triliance в посередницьких операціях з продажу нафтопродуктів.

Санкції для цих чотирьох компаній означають блокування всіх їх майнових інтересів у США, якщо такі у них були. Американським громадянам заборонено співпрацювати з ними. Крім того, співпрацювати з компаніями зі списку санкцій Мінфіну США небезпечно для іноземних фінансових інститутів - цим вони самі ризикують потрапити під санкції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА