19:28 22.12.2020

АМКУ дозволив DCP Direct Investment Fund I отримати понад 25% у комбікормовій ГК "Єдність"

2 хв читати
АМКУ дозволив DCP Direct Investment Fund I отримати понад 25% у комбікормовій ГК "Єдність"

DCP Direct Investment Fund I (Люксембург) може купити акції A.P.K.U. Finance Ltd (Кіпр) - холдингової компанії групи компаній "Єдність", яка об'єднує шість комбікормових заводів, що забезпечить перевищення 25% у вищому органі управління компанії терміном на два роки і дасть відповідний контроль над компанією.

Як говориться в повідомленні Антимонопольного комітету України (АМКУ), він надав DCP Direct Investment Fund I відповідні дозволи у вівторок.

Група компаній "Єдність" з центральним офісом в Полтаві заснована в 2002 році шляхом об'єднання комбікормових заводів-виробників і підприємств, що займаються їх обслуговуванням, закупівлею сировини і реалізацією готової продукції. Дотепер група, згідно з інформацією на сайті, входить до групи компанії "Українське зерно", вона об'єднує шість комбікормових заводів: Диканський, Божківський, Летичівський, Куйбишевський і Новомосковський (Агро-Ком). Продукція групи реалізується під ТМ "Щедра Нива", "Баланс Оптима", Feedline, BestMix, "ЕкоКорм", "ПростоКорм", "ТопКорм".

ТОВ "Українське зерно" в 2019 році збільшило чистий прибуток у 3,3 рази - до 37,59 млн грн, а виторг - на 46,9%, до 1 млрд 238,46 млн грн.

Як повідомлялося, голландський банк розвитку FMO і українська Diligent Capital Partners (DCP) у 2018 році спільно через DCP Direct Investment Fund I придбали 16% акцій Allseeds SA (Люксембург) - холдингової компанії великого українського виробника і експортера рослинних масел Allseeds Group.

Diligent Capital Partners (DCP) - незалежна приватна інвесткомпанія із заявленим середнім обсягом угод $ 30 млн і трьома ключовими секторами вкладень: експортно-орієнтовані, агробізнес і споживчі товари і послуги. Со-керуючі партнери - Данило Пасько і Марк Івашко, старший партнер - Дан Якуб.

В угоді з Allseeds DCP очолював розробку і структурування договору і відповідає за управління інвестиціями протягом усього інвестиційного плану.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА