14:19 23.12.2020

"Укравтодор" завершив будівництво дороги від Борисполя до Полтави

2 хв читати
"Укравтодор" завершив будівництво дороги від Борисполя до Полтави

 Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") завершило роботи на фінішних відрізках автошляху М-03 Київ - Харків - Довжанський у Полтавській області протяжністю 28 км.

Як повідомив "Укравтодор" у своєму Telegram-каналі в середу, зокрема, відкрито проїзд обходу м. Лубни (км 197-210), реконструкція якого тривала з 2012 року.

"Маршрут Київ - Харків є ще одним довгодубом України. Цього року нам вдалося розморозити всі будівельні роботи, активізувати співпрацю з міжнародними партнерами і забезпечити виконання планів за бюджетні кошти. У результаті - вже у липні ми відкрили першу чергу обходу Полтави, у листопаді - 85 км М-03 у Полтавській області, і сьогодні рух відкрито останньою ділянкою від Лубен до Полтави. Дорога М-03 стала абсолютним чемпіоном за кількістю оновлених кілометрів у рамках "Великого будівництва" 2020 року", - наводить прес-служба слова голови "Укравтодору" Олександра Кубракова.

Агентство зазначає, що дорога має технічну категорію I-б, при цьому реконструкція охопила не лише дорожнє покриття. По лівому проїзду збудовано міст через річку Сула на 204 км. По правому - цей же міст реконструйовано. По лівому проїзду завершено будівництво шляхопроводу через залізницю на 208 км, по правому проїзду - проведена реконструкція цього самого шляхопроводу.

Крім того, на 28 кілометрах автошляху М-03 змонтували металеве бар'єрне огородження, нанесли розмітку, встановили нові дорожні знаки, змонтували нові системи освітлення, облаштували автобусні зупинки з автопавільйонами та майданчиками, встановили майданчики для зважування великовантажних транспортних засобів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА