18:20 23.12.2020

Першу з 4 виставлених на аукціон золотоносних ділянок придбає невідома компанія з турецьким власником

2 хв читати

Виставлену Державною службою геології та надр (Держгеонадр) України на електронні торги ділянку з покладами руд золота - площу Жовтоводську (Дніпропетровська обл.) - придбає невідоме ТОВ "Спис Україна" (Львів), власником якого є громадянин Туреччини.

Згідно з інформацією про аукціон, що відбувся в середу, переможцем визнано ТОВ "Спис Україна", що запропонувало 5,735 млн грн за стартової ціни 4 млн 481,359 тис. грн без ПДВ.

У торгах також брало участь ТОВ "Нідком" (Бориспіль Київської обл.).

Жовтоводська площа розташована в П’ятихатському районі Дніпропетровської області, за 8 км на північ від м. Жовті Води, уздовж південно-східної околиці с. Жовтого в субмеридіональному напрямку. Найбільшими населеними пунктами є м. Жовті Води (8 км) і смт П’ятихатки (15 км).

Вид користування надрами і термін, на який надається дозвіл: геологічне вивчення основних корисних копалини - руд золота та супутніх корисних копалин - ніобієвих руд, зокрема дослідно-промислова розробка родовищ, термін - п’ять років.

Як повідомлялося, Держгеонадр виставляє на електронні торги чотири ділянки з покладами руд золота.

"Анонсували довгоочікувані інвестиційні пропозиції - ділянки з покладами руд золота. Чотири об'єкти - площа Жовтоводська, ділянки Балка Широка (обидва об'єкти - Дніпропетровська обл.), Квітківська і Майська (обидві - Одеська обл.) - пропонуємо для геологічного вивчення та дослідно-промислової розробки терміном на п'ять років", - повідомляв раніше голова відомства Роман Опімах.

За його словами, Україна має значні запаси золота, "за підрахунками, близько 3 тис. тонн".

ТОВ "Спис Україна" (Львів) зареєстроване в лютому 2010 року. Основний вид діяльності - "діяльність холдингових компаній", другорядні - купівля та продаж власного нерухомого майна, надання в оренду й експлуатацію власного або орендованого нерухомого майна, управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту, діяльність головних управлінь (хед-офісів).

Кінцевий бенефіціар ТОВ - громадянин Туреччини Фірат Чакмак.

Статутний капітал ТОВ - 869 грн.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА