18:25 24.12.2020

Мінцифра та Nokia відкриють центр "Дія.Бізнес" в Ужгороді

1 хв читати
Мінцифра та Nokia відкриють центр "Дія.Бізнес" в Ужгороді

Міністерство цифрової трансформації України спільно з компанією Nokia відкриють в Ужгороді центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес".

Як повідомляється на сайті відомства в четвер, відповідний меморандум міністерство підписало із Закарпатською обласною радою та компанією Nokia.

"Епідеміологічні обмеження та локдауни суттєво ускладнюють роботу малого та середнього бізнесу. Відповідно, наша задача - допомогти підприємцям у ці складні часи безкоштовними консультаціями з питань фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки тощо", - наводить слова заступника міністра цифрової трансформації Валерії Іонан прес-служба Мінцифри.

Крім того, в центрах "Дія.Бізнес" підприємці можуть проходити навчання офлайн або в змішаному форматі, використовувати простір для власних подій, тестувати свій продукт на pop-up-локації, уточнюють у повідомленні.

Офіційне відкриття центру в Ужгороді заплановано на весну 2021 року.

"В одному з перших центрів "Дія.Бізнес" у західному регіоні країни в м. Ужгороді ми забезпечуємо унікальну можливість розгортання Tech.Центру Nokia з метою ознайомлення з рішеннями індустріалізації 4-го покоління - це останні новації, які доступні вже сьогодні. Це потужна всебічна підтримка цифровізації процесів як усередині, так і навколо підприємств", - зазначив офіційний представник "Нокіа Солюшинс енд Нетворкс" Євген Баличев.

Наразі центри "Дія.Бізнес" вже відкрито в Харкові, Миколаєві та Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА