13:24 05.01.2021

"Нова пошта" хоче відкрити 40 бізнес-відділень у 2021 році й шукає співінвесторів

2 хв читати
"Нова пошта" хоче відкрити 40 бізнес-відділень у 2021 році й шукає співінвесторів

Група компаній "Нова пошта" запроваджує нову концепцію відділень, які надаватимуть повний спектр послуг для бізнес-клієнтів і фактично замінять наявні вантажні відділення оператора.

Як повідомила прес-служба компанії у вівторок, у планах відкрити 40 таких бізнес-відділень у 2021 році в містах-мільйонниках, обласних центрах і деяких великих районних центрах.

"У "Нової пошти" багато бізнес-клієнтів - це і гравці ринку електронної комерції, великий бізнес та малі підприємці, що працюють у різних сферах. За роки роботи з бізнесом ми вже добре вивчили їхні потреби: вони роблять багато відправок, доставляючи "Новою поштою" товари найрізноманітнішого розміру - від невеликих ювелірних виробів до великогабаритної техніки. Дуже цінують свій час і хочуть отримувати якісні комплексні послуги швидко та зручно. Увесь цей досвід ми врахували при розробці концепції своїх нових відділень", - наводить прес-служба слова СЕО "Новой пошти" Олександри Бульби.

Компанія зазначає, що шукає співінвесторів, щоб побудувати з нуля нові відділення, які будуть орієнтовані на потреби бізнес-клієнтів. Модель партнерства - інвестор будує відділення за власні кошти, а "Нова пошта" зобов'язується взяти його в довгострокову оренду.

"Нові бізнес-відділення розташовуватимуться у локаціях із найвищою концентрацією підприємств та розвиненою інфраструктурою: наявність під'їзних шляхів, парковка для клієнтів тощо. Приміщення відділення поділятиметься на фронт-офіс та бек-офіс. Перший розподілятиметься на дві зони для оформлення відправлень: до 30 кг і понад 30 кг. У свою чергу в бек-офісі розміщуватимуться зони обробки посилок та вантажів, відділ пакування та зона комфорту працівників", - йдеться в повідомленні.

У "Новій пошті" також зазначили, що відділення надаватимуть повний спектр послуг для бізнесу: відправка та отримання посилок і вантажів, пакування відправлень, фінансові послуги. Крім того, у відділеннях діятимуть зони самообслуговування, де клієнти зможуть самі швидко оформити свої відправлення. Окрім цього, там працюватиме експрес-драйв, коли у клієнтів буде можливість отримувати послуги "Нової пошти" безпосередньо на парковці, навіть без відвідування відділення. Біля самих відділень буде озеленено територію.

Планується, що площа таких відділень становитиме 800, 1100 або 1400 кв. м. Відділення площею 800 кв. м будуватимуть у районних центрах і деяких обласних, великі відділення - у містах-мільйонниках та обласних центрах.

"Для будівництва бізнес-відділень "Нова пошта" шукає надійних партнерів, з якими ми зможемо розвивати довгострокові відносини. Це може бути юридична особа чи фізична особа-підприємець, які мають землю під будівництво, досвід зведення подібних об'єктів та фінансову спроможність для самостійного будівництва. Пропозиції компанія приймає за адресою: [email protected]", - підсумували в компанії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млрд

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

Занадто м'яка фіскальна політика США загрожує економіці країни та світу - МВФ

Збори акціонерів "Центренерго" планують ухвалити рішення про продаж їм е/е та закупівлю газу і вугілля протягом року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА