12:37 18.01.2021

Ощадбанк запровадив можливість укладення в його відділеннях контрактів із "Нафтогазом" на постачання газу населенню

2 хв читати
Ощадбанк запровадив можливість укладення в його відділеннях контрактів із "Нафтогазом" на постачання газу населенню

ТОВ "ГПК "Нафтогаз" домовилося з державним Ощадбанком (Київ) про укладення з 18 січня контрактів на постачання газу побутовим споживачам (населенню) через відділення фінустанови, повідомила прес-служба банку.

"Для цього (подання заяви - ІФ) потрібно відвідати одне з відділень Ощадбанку з необхідним пакетом документів: паспортом, ІПН, документом про право власності на житло та згодою співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також ЕІC-код (16-значний персональний газовий номер об'єкта)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, після опрацювання заявки клієнт протягом п'яти-семи робочих днів отримає інформацію від НАК "Нафтогаз України" про успішний перехід і подальші інструкції.

Зазначається, що перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua, обравши розділ "Перевірити статус заявки" та ввівши у відповідному полі свій ЕІC-код.

Ощадбанк наголошує: подати заявку може будь-який споживач, а не тільки його клієнт.

Як пояснила прес-служба банку, перехід до нового постачальника відбувається автоматично, інформувати попередню газову компанію про підключення до нового постачальника і замінювати труби в разі зміни постачальника не потрібно. Відразу після завершення переходу клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника.

При цьому уточнюється, що газопостачання під час або після зміни компанії в клієнта не припиняється.

Згідно з повідомленням, у січні 2020 року ціна "блакитного палива" від "Нафтогазу" в рамках тарифного плану "Місячний" становить 7,22 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Раніше повідомлялося, що "Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню через відділення ПУМБ.

Керівники "Нафтогазу" раніше анонсували початок партнерства з ПриватБанком і "Укрпоштою".

Наразі побутовий споживач може перейти до "Нафтогазу" як постачальника газу й укласти з ним місячний або річний контракт через сайт ЦПК "Нафтогаз" (gas.ua).

Як повідомлялося, з 1 серпня 2020 року з НАК "Нафтогаз України" знято спеціальні зобов'язання з продажу газу для його подальшого постачання побутовим споживачам. З серпня ціни на газ для своїх побутових клієнтів і бізнесу (юросіб) кожен постачальник визначає самостійно.

ГПК "Нафтогаз" є підрозділом однойменної групи. До сфери діяльності ГПК на сьогодні входять постачання газу й електроенергії побутовим споживачам та бізнесу.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

Ощадбанк заснований у 1991 році. Його єдиним власником є держава.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2020 року за розміром загальних активів Ощадбанк посідав 2-ге місце (266,29 млрд грн) серед 74 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

"Інтерпайп" намагається вирішити дефіцит кадрів за рахунок покращення соцпакету й навчання

Госпсуд затвердив план досудової санації "Ельдорадо" (оновлено)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА