11:58 22.01.2021

Бізнесмен Фукс планує об'єднати свої активи в одну компанію

2 хв читати
Бізнесмен Фукс планує об'єднати свої активи в одну компанію

 Бізнесмен Павло Фукс планує об'єднати свої активи в одну компанію.

"Я наразі поєдную активи, збираю. Я наразі роблю одну компанію", - сказав він в інтерв'ю "Радіо НВ" у четвер.

Фукс уточнив, що основою його бізнесу є активи в нафтогазовій галузі, нерухоме майно, а також робота з дистрес-активами, зокрема придбаними у Фонду гарантування вкладів.

"Я купую дуже багато дистрес-активів... Купую також у Фонді гарантування вкладів. Різні активи, боргів купа різних. "Росава", "Яблуневий дар", багато куди я проінвестував. Є багато дрібних. Є пули, які продає Фонд. Я беру участь у різних як інвестор", - зазначив Фукс.

Бізнесмен додав, що в його власності перебувають чимало земельних ділянок.

"На Рибальському (острові, Київ - ІФ) будують великий житловий комплекс. Я там у ролі власника ділянки... Є багато землі, я нині думаю, що там будувати. У Печерському, різних районах", - сказав він.

Фукс також підтвердив наявність частки в компанії ПрАТ "Укрнафтобуріння", але його участь у ній менша, ніж у Ігоря Коломойського і Віталія Хомутинніка.

Водночас він відмовився від купівлі ліцензій на надрокористування у "Голден Деррік".

"Довго перевіряли їх, дивилися. Це - greenfield, дуже ризикований. Там порожня земля. Потрібні дуже дешеві гроші, щоб ризикувати. У мене є, де розміщувати гроші вигідніше", - пояснив бізнесмен.

Фукс вважає оцінку капіталізації своїх активів, яку в травні 2020 року зробив український Forbes у $155 млн, цілком об'єктивною.

"Усе залежить від капіталізації нашої країни. Чим більше коштує країна, тим дорожче коштують активи всіх бізнесменів. Тому плюс-мінус, так. Може колись більше, колись менше", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА