13:06 01.02.2021

IKEA відкрила перший магазин міського формату в Україні у столичному ТРЦ Blockbuster Mall

2 хв читати
IKEA відкрила перший магазин міського формату в Україні у столичному ТРЦ Blockbuster Mall

Шведська компанія IKEA, великий світовий ритейлер меблів і товарів для дому, 1 лютого відкрила перший магазин міського формату площею 5 тис. кв. м в Україні в торговельно-розважальному центрі (ТРЦ) Blockbuster Mall на просп. Степана Бандери, 36 у Києві.

"Сьогоднішнє відкриття магазину підкреслює прагнення IKEA розвивати свою діяльність в Україні. Сьогодні, коли кожен із нас приділяє особливу увагу комфортному і безпечному перебуванню вдома, ми прагнемо надихати українців покращувати свій домашній простір", - цитує прес-служба компанії керівника IKEA в Україні Флоріана Мелле.

У магазині доступні близько 2 тис. найменувань товарів, ще 3 тис. артикулів великогабаритної продукції доступні на сайті інтернет-магазину. Крім того, торговельна точка в ТРЦ Blockbuster Mall також має пункт видачі онлайн-замовлень і поштомат.

Як повідомив кореспондент "Інтерфакс-Україна", вхід відвідувачів до магазину здійснюється після реєстрації за номером телефону через QR-код і отримання SMS-підтвердження. Після отримання коду в повідомленні впродовж 15 хвилин можна ввійти до магазину.

Компанія вживає суворих заходів безпеки - в магазині дозволяється перебувати лише в масках і одночасно не більше ніж 500 осіб, уточнюється в прес-релізі. Крім того, на території магазину проводиться температурний скринінг відвідувачів і дезінфекція приміщень.

Юридичний супровід відкриття фізичного магазину IKEA в столиці здійснював київський офіс компанії Baker McKenzie, повідомила її прес-служба.

За словами мера Києва Віталія Кличка, відкриття IKEA особливо цінне в складній для бізнесу ситуації, що склалася в умовах пандемії.

"І це - той позитивний сигнал, необхідний для залучення і інших міжнародних інвесторів", - цитує прес-служба Кличка, який був присутній на відкритті магазину в Києві в понеділок.

Раніше у травні 2020 року відбувся офіційний запуск інтернет-магазину IKEA в Україні паралельно з пунктами видачі в київському ТЦ (Auchan Rive Gauche) і ТЦ Metro Cash & Carry. У грудні-2020 відкрився третій пункт видачі в ТРЦ Lavina Mall.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА