12:53 18.02.2021

"Батьківщина" готова скликати позачергове засідання Ради щодо тарифів - Тимошенко

2 хв читати
"Батьківщина" готова скликати позачергове засідання Ради щодо тарифів - Тимошенко

Під час наступної погоджувальної ради у Верховній Раді фракція "Батьківщина" вимагатиме включення до порядку денного всіх "тарифних" законопроектів і визначення спеціального дня, коли всі вони будуть розглянуті в сесійній залі, заявила лідер фракції Юлія Тимошенко.

Вона розповіла під час виступу в парламенті у четвер, що в разі, якщо така ініціатива буде відхилена, то "Батьківщина" готова буде збирати 150 підписів за проведення позачергового засідання ВР.

"Сьогодні вранці, до початку пленарного засідання, мала відбутися нарада, присвячена тарифним питанням, проте вона була зірвана, оскільки лідери фракцій "Слуга народу" та "Європейська солідарність" не з'явилися. Але зірвані домовленості не зупинять команду "Батьківщини", - зазначила Тимошенко.

Народний депутат наголосила, що від проведення позачергового засідання парламенту представники "Слуги народу" та "Європейської солідарності" ухилитися "не зможуть".

"Від позачергової сесії керівники двох фракцій, які саботували сьогоднішню нараду, не відхиляться. У мене є сподівання, що наш законопроект №4680 матиме підтримку в залі, адже він повертає людям дешевий газ вітчизняного видобутку, як це було до 2014 року. Він не лише дасть змогу знизити тарифи втричі, а й припинить корупцію на ринку. Я вірю, що ми нарешті проголосуємо за те, що потрібно людям, а не великим корупційним утворенням", - розповіла нардеп.

Вона також повідомила, що у п'ятницю, 19 лютого, зберуться члени Тимчасової слідчої комісії, які вивчатимуть корупційну складову в тарифному питанні.

"Або депутати служитимуть людям, або сприятимуть корупції. Позачергове засідання Верховної Ради покаже, хто є хто в цьому залі", - резюмувала Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА