16:50 18.02.2021

Україна та міжнародні організації фіналізують меморандум про створення ринку капіталів - Шмигаль

1 хв читати
Україна та міжнародні організації фіналізують меморандум про створення ринку капіталів - Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив із членами уряду та міжнародними партнерами проект меморандуму про створення ринку капіталів в Україні.

"Меморандум має задовольнити всіх підписантів. Для мене важливий результат і коректний процес залучення партнерів. Документ має засвідчити наміри сторін, дати нам змогу почати працювати над дорожньою картою та рухатися вперед", - цитує Шмигаля прес-служба уряду.

У свою чергу глава Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку Тимур Хромаєв під час зустрічі зазначив, що текст меморандуму погоджено, залишається дискусія з одного питання. За його словами, всі конструктивні пропозиції сторін було враховано, й Меморандум практично готовий до підписання.

Зі свого боку директор офісу економічного зростання USAID Фархад Гауссі зазначив, що сторони досягли великого прогресу в розробці концепції створення ринку капіталів, і USAID готовий працювати спільно, щоб перетворити її на реальність. Він додав, що процес доопрацювання документа дасть змогу врахувати думку МВФ та інших міжнародних партнерів.

Крім того, Гауссі наголосив, що USAID, на знак прихильності до втілення ідеї в життя, дасть розпорядження розпочати процес закупівлі та процес техніко-економічного обґрунтування проекту, щоб рухатися вперед.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА