14:11 23.02.2021

Найбільші дорожні підрядники України мають намір запустити будівельний сезон повним ходом ближче до середини березня

2 хв читати
Найбільші дорожні підрядники України мають намір запустити будівельний сезон повним ходом ближче до середини березня

Дорожно-будівельні компанії "Автомагістраль - Південь", "Автострада" та Onur Group, які є одними з найбільших на українському ринку, за сприятливих погодних умов мають намір ближче до середини березня розпочати масштабні ремонтно-будівельні роботи.

Про це представники зазначених компаній повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в кулуарах Всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" у вівторок.

Як повідомив гендиректор "Автомагістраль - Південь" Микола Тимофєєв, з 2-3 січня вже вийшли на роботу мостові підрозділи компанії, робота яких не залежить від погодних умов.

"Вважаю, приблизно в першій декаді березня, якщо не буде низьких температур, розпочнеться масовий вихід на автодороги загального користування. Організаційно ми готові, матеріали заготовлено, заводи готові запускатися", - сказав він.

Заступник гендиректора групи компаній "Автострада" Дмитро Троєкуров зазначив, що активно на окремих ділянках доріг за сприятливих погодних умов компанія почне працювати приблизно з 15 березня.

Заступник координатора Onur Group Ukraine Олександр Добоня, у свою чергу, розповів про аналогічні плани вивести з 15 березня на робочі місця майже всіх співробітників. За його прогнозами, повним ходом дорожні роботи вже йтимуть наприкінці березня - на початку квітня.

Говорячи про проведені у 2020 році Державним агентством автомобільних доріг України тендери, представники всіх трьох компаній зазначили, що у зв'язку із впровадженням нових методологічних правил закупівлі кількість учасників минулого року лише збільшилася. Це дало змогу структурувати ринок й убезпечити від несприятливих компаній.

"Нам у 2020 році стало простіше. Ми перестали змагатися на об'єкті за мільярд із компанією, яка може зробити фізично лише 10 млн. Зараз ми змагаємося з рівними", - зазначив заступник голови "Автостради".

Крім того, за його словами, у 2020 році покращилася ситуація з тендерними "тролями".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА