10:57 24.02.2021

Глава ДФС має намір брати участь у конкурсі на керівника БЕБ

1 хв читати
Глава ДФС має намір брати участь у конкурсі на керівника БЕБ

Глава Державної фіскальної служби Вадим Мельник має намір брати участь у конкурсі на керівника Бюро економічної безпеки (БЕБ).

"Так, я готовий далі йти на конкурс", - сказав він під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА), відповідаючи на запитання, чи має намір він претендувати на посаду голови БЕБ.

"Коли я побачив конкурс на главу ДФС, я подав свою кандидатуру, щоб виграти та працювати тут. Що і відбулося... Чи було це спонтанне рішення - ні. Можна відстежити, що раніше я подавався і на заступника голови ДФС у лютому-2019. Так, тоді я програв конкурс. Можливо, жартома скажу вам, що мені допомогло пройти те, що не було тестових завдань", - зазначив Мельник.

Він також заявив, що ДФС продовжить свою роботу в перші шість місяців роботи бюро, за цей час нова структура повинна набрати в штат щонайменше 30% співробітників.

При цьому він зазначив, що підписання президентом закону про БЕБ затримується. Мельник пояснив це зауваженнями до закону з боку Міністерства юстиції та Національного агентства з питань держслужби.

Мельник додав, що ДФС продовжить реорганізацію, нещодавно відбулася зміна регіонального керівництва в десяти областях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА