15:53 25.02.2021

Трасу М-30 від Стрия Львівської області до Ізвариного Луганської області точно буде побудовано у 2021 році - Зеленський

1 хв читати
Трасу М-30 від Стрия Львівської області до Ізвариного Луганської області точно буде побудовано у 2021 році - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив про завершення будівництва найдовшої довгої траси в країні М-30 цього року.

"М-30 ми побудуємо, точно побудуємо у 2021 році, хоча поставлено завдання побудувати її до 24 серпня - це важливий символ, який об'єднає нашу країну. Разом із розв'язкою на Хмельниччині. Всі 1400 кілометрів", - заявив Зеленський на засіданні Ради розвитку громад і територій у четвер у Києві.

Водночас президент уточнив, що частина цієї дороги проходить тимчасово окупованою територією, тому її реальна протяжність трохи більше ніж 1200 кілометрів.

Як повідомлялося, в грудні 2020 року президент України Володимир Зеленський заявив, що в 2021-му, в 30-у річницю незалежності України, в рамках програми "Велике будівництво" планується відкрити найдовшу трасу в країні М-30 від Стрия Львівської області до Ізвариного Луганської області.

"Уся наша філософія спрямована на об'єднання України, й саме про це інфраструктура. Ми хочемо об'єднати захід і схід однією великою швидкісною дорогою, яка називається М-30. Це буде найдовша дорога в Україні - 1400 кілометрів. Вона йтиме зі Стрия, але доходитиме лише тільки до Покровська, тому що 200 кілометрів цієї дороги - на тимчасово окупованій частині Луганської області" – зазначив тоді глава держави.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА