11:52 02.03.2021

Onur відремонтує 47 км дороги між Тернополем і Бережанами

2 хв читати
Onur відремонтує 47 км дороги між Тернополем і Бережанами

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області й турецька компанія Onur Group підписали договір на поточний середній ремонт 47 км дороги між Тернополем і Бережанами на М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка.

Як повідомило Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") на своїй сторінці у Facebook у вівторок, роботи стартують у другій половині березня. Планується, що техніка рухатиметься від с. Підгородне на захід. Частину робіт, як зазначив переможець тендеру, виконуватиме субпідрядна організація.

"Ця ділянка - перший новий об'єкт "Великого будівництва" у 2021 році в Тернопільській області. Ремонт автодороги М-12 є пріоритетом президентської програми, адже разом із автодорогою М-04 він утворює новий маршрут, присвячений 30-й річниці незалежності. Траса М-30 пролягатиме від Стрия (Львівська область) до Ізвариного (Луганська область) і стане найдовшою в Україні. Загальна довжина дороги становитиме 1392,3 км. Вона символічно "зшиє" захід країни та схід, зокрема тимчасово окуповані території. Ізварине з 2014 року захоплено бойовиками, і після перемоги над ними дорогу в це селище теж буде відновлено", - розповіли в "Укравтодорі".

Агентство зазначає, що ділянка майбутньої автодороги М-30 Стрий - Ізварине у Тернопільській області проходить від кордонів Івано-Франківської та Хмельницької областей через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її відновлювали у 2018 році. А від Тернополя через місто Бережани до кордонів Івано-Франківської області цю автодорогу не ремонтували ще з 1990-х років.

"У 2021 році цей маршрут буде відновлено повністю. Велика частина, вищезазначених 47 км, за допомогою поточного середнього ремонту. В самих Бережанах, зважаючи на необхідність ремонту старих комунікацій під дорогою, буде капітальний ремонт. Інша ділянка капремонту - від Бережан до меж Прикарпаття. Також днями Тернопільська міськрада оголосила, що отримала державне фінансування на ділянку дороги М-30 Стрий - Ізварине, яка перебуває у неї на балансі", - зазначено у повідомленні.

Крім того, наголошується, що Служба автомобільних доріг у Тернопільській області готується встановити на відремонтованій ділянці перший у регіоні майданчик для зважування в русі WiM. Він буде облаштований за Бережанами.

Onur Taahhut засновано в 1991 році, будує автодороги, мости, примикання, споруди і здійснює роботи з реконструкції доріг. Компанія успішно реалізувала важливі проекти в Хорватії, Україні, Тунісі, Молдові, Омані, Екваторіальній Гвінеї та Туркменістані. Має досвід виконання будівельно-монтажних робіт на об'єктах інфраструктури в усій Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА