12:55 02.03.2021

В Україні готують до відкриття 9 готелів під брендами міжнародних мереж у 2021-2023 роках

2 хв читати
В Україні готують до відкриття 9 готелів під брендами міжнародних мереж у 2021-2023 роках

Щонайбільше з десяток готелів, що представляють міжнародні мережі, планують відкрити в Україні в наступні два роки, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор із міжнародних зв'язків Української асоціації готелів і курортів (UHRA), партнер компанії BURFORD Management & Consultancy Іван Лунь.

"На сьогодні під міжнародними брендами в Україні функціонують лише 17 готелів. Це мізерна цифра: порівняйте зі 185 брендованими готелями в Польщі - країні, яка співмірна з нашою за географією, населенням та економічним потенціалом", - сказав він.

За словами експерта, цього року заявлені до відкриття Radisson Hotel City Center Odesa (90 номерів), Best Western Plus Lviv Market Square (70), Ibis & Adagio Kyiv (combo, 265). У наступні два роки планують розпочати роботу Ibis Lviv (100 номерів), Radisson Hotel Pechersk Park Kyiv (167), Sheraton Kyiv Troitska Square (208), трохи згодом - Novotel Lviv (125) і Hampton by Hampton Lviv airport (138).

"Ці проекти - лише мала частина з тих брендованих готельних проектів, які пройшли ретельне містобудівне та архітектурне планування, а також копіткі договірні переговори між девелоперами цих проектів і глобальними готельними групами. Проте багато проектів, які планувалися до експлуатації під відомими готельними брендами, так і не було завершено, зокрема їх будівництво", - повідомив Лунь.

Найактивнішими готельними мережами в Україні на сьогодні є Accor, Radisson, InterContinental, Marriott та Hilton, офіси розвитку яких розташовані в Москві та Варшаві. Крім того, за даними експерта, мережі Wyndham та Louvre Hotel Group останнім часом також просували свої бренди і брали участь у тендерах на проекти, переважно через франчайзингові пропозиції.

Загалом експерт очікує активізації входження міжнародних операторів у 2024-2025 рр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА