13:56 02.03.2021

"Укравтодор" розпочне ремонт об'їзної дороги навколо Харкова щойно даватимуть змогу погодні умови

1 хв читати
"Укравтодор" розпочне ремонт об'їзної дороги навколо Харкова щойно даватимуть змогу погодні умови

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") планує за два роки завершити ремонт на 58 кілометрах об'їзної дороги Харкова за маршрутом Пісочин – П'ятихатки – Рогань – Безлюдівка, зазначається в повідомленні у Facebook держагентства у вівторок.

За даними "Укравтодору", капітальний ремонт об'їзної Харкова не виконували понад десять років і міжремонтний термін вичерпано на 100%, а різкі скачки температури цієї зими і постійний рух транзитного великовантажного транспорту призвели до значної аварійної ямковості - на деяких ділянках дорожнє покриття вже повністю зруйноване.

"Як тільки дозволять погодні умови, буде розпочато підготовчі роботи одразу з двох сторін: від Дергачівської розв’язки в бік П’ятихаток і від Роганського житлового масиву в бік Безлюдівки", - йдеться в повідомленні.

У планах "Укравтодору" протягом двох років на 58 кілометрах об'їзної дороги за маршрутом Пісочин – П'ятихатки – Рогань – Безлюдівка повністю оновити покриття, встановити нові автомобільні знаки, нанести нову розмітку й облаштувати узбіччя.

Як повідомлялося, "Укравтодор" планує завершити будівництво шляхопроводу в Донецькій області на автомобільній дорозі км 730 + 554 М-03 Київ-Харків-Довжанський (на Ростов-на-Дону) до 30 червня 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА