11:47 03.03.2021

"Інтергал-Буд" приєднався до держпрограми "Доступна іпотека 7%"

1 хв читати
"Інтергал-Буд" приєднався до держпрограми "Доступна іпотека 7%"

 Будівельна компанія "Інтергал-Буд" відкрила продаж квартир у низці житлових комплексів на умовах державної програми "Доступна іпотека 7%".

Як повідомляє прес-служба компанії, дія програми поширюється на ЖК "Озерний гай Гатне", "Теремки", "Академ-Квартал", "Причал 8". При цьому планується поступово розширювати портфель об'єктів-учасників програми.

Партнерами компанії в рамках програми виступили Укргазбанк і банк "Глобус".

"Обговорення та впровадження державної програми доступної іпотеки тривало більше ніж два роки. "Інтергал-Буд" постійно наполягав на необхідності запуску такої новації, тому ми із задоволенням приєдналися до програми", - наведено слова комерційного директора забудовника Анни Лаєвської в повідомленні.

За її словами, доступна іпотека може стати необхідним драйвером економіки та інструментом розвитку інфраструктури міст.

Будкомпанія "Інтергал-Буд" працює на ринку житлової нерухомості з 2003 року. Її портфель охоплює 74 реалізованих проекти загальною площею більше ніж 3 млн кв. м. Компанія побудувала 136 будинків, з яких 52 - в Києві, 7 - Київській області, 77 - в інших регіонах. У столиці реалізовано дев'ять житлових комплексів: ЖК "Лебединий", "Паркові озера", "Відрадний", "Яскравий", "Лук'янівський", "Деміївка", "Комарова, 46", "Лідер", "Саперно-Слобідська, 24".

У проектному портфелі компанії - понад 3,8 млн кв. м. Станом на початок 2020 року на стадії будівництва перебували майже 1,1 млн кв. м у різних проектах житла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА