10:59 10.03.2021

АМКУ перевірить дотримання конкурентного законодавства під час реалізації світлих нафтопродуктів - прем'єр

1 хв читати
АМКУ перевірить дотримання конкурентного законодавства під час реалізації світлих нафтопродуктів - прем'єр

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив Антимонопольному комітету України (АМКУ) здійснити перевірку дотримання законодавства про захист економічної конкуренції при реалізації світлих нафтопродуктів.

"За підсумками наради дав низку доручень. Антимонопольному комітету - виконати перевірку дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції під час реалізації світлих нафтопродуктів. Держмитслужбі, Держпродспоживслужбі та Держекоінспекції - за тиждень подати до Кабінету Міністрів пропозиції щодо здійснення лабораторних досліджень якості пального та пропозиції щодо створення державної системи якості пального", - написав прем'єр-міністр у Telegram-каналі за підсумками наради в середу.

Серед доручень Шмигаля також активізація робочих груп за участю представників нафтогазової галузі, профільних асоціацій, органів місцевого самоврядування, Державної фіскальної служби, ДСНС, Нацполіції та інших уповноважених органів, а також проведення спільних заходів щодо боротьби з нелегальним обігом пального в Україні.

Як додав глава уряду, робочі групи здійснюють щоденний моніторинг цін на пальне в кожному регіоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА