16:51 23.03.2021

UNIT.City та імпортер BMW в Україні запускають пілот каршерингу електромобілів для резидентів парку

2 хв читати

Інноваційний парк UNIT.City спільно з офіційним імпортером BMW і MINI в Україні "АВТ Баварія" запускають сервіс U.Go - нову модель короткострокової оренди (каршерингу) електромобілів для резидентів парку, повідомила прес-служба компанії-імпортера.

Згідно з повідомленням, UNIT.City виступає як тестовий полігон у рамках цього пілотного проекту, а Київ став першим містом, де буде протестовано нову модель каршерингу.

Наразі скористатися сервісом можуть резиденти та працівники парку UNIT.City, у яких є водійське посвідчення та досвід керування авто понад два роки.

Щоб взяти авто (BMW i3 або MINI Cooper SE) необхідно верифікуватися за допомогою диджитал-асистента UNIT.City, забронювати електромобіль і в зазначений час забрати ключі у Центрі резидентів. Після кожної поїздки автомобілі повертаються до парку та проходять повну санобробку.

Перші дві години користування авто - безкоштовні, наступні оплачує компанія, у якій резидент (199 грн - третя година, кожна наступна - 499 грн).

"Коли UNIT.City буде добудовано, це буде місце без машин. У нас будуть перехоплювальні хаби, а таким сервісом, як U.Go, зможуть користуватися всі резиденти парку. Для бізнесу це буде актуально вдень, для тих, хто житиме тут, - вранці або ввечері. За прогнозами, до 2025 року частка економіки шерингу у загальній виручці компаній у всьому світі досягне 50%, хоча ще у 2013 році вона становила всього 5%. Тому проект стане потужним бустом для екосистеми UNIT.City", - наводить прес-служба слова керуючого партнера UNIT.City Костянтина Євтушенка.

За словами генерального директора BMW і MINI Україна Еріка Бернінгема, BMW Group - один із новаторів каршерингу преміум-класу у всьому світі, запустив свій бренд DriveNow ще у 2011 році.

"До 2017 року BMW Group досягла понад 1 млн зареєстрованих активних користувачів каршерингу, і на сьогодні після ребрендингу у компанії ShareNow обслуговуються понад 4 млн зареєстрованих користувачів із 14 тис. автомобілей у 18 містах. Ми вважаємо, що за допомогою U.Gо зможемо залучити нових клієнтів, які не замислювалися про володіння власним автомобілем, і внести вклад у стійкий розвиток мобільності Києва", - зазначив він.

Інноваційний парк UNIT.City офіційно відкрився у квітні 2017 року на території колишнього Київського мотоциклетного заводу. Його резидент - холдингова компанія UFuture, яка об'єднує бізнес та соціальні проекти бізнесмена Василя Хмельницького.

"АВТ Баварія" працює на українському ринку понад 23 роки. Відповідно до звітності на її сайті, у 2019 році дохід від реалізації становив 3 млрд 853 млн грн, чистий прибуток - 263 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА