19:38 23.03.2021

EU4Business запускає консультування МСП про маркетинг і діджиталізацію в форматі "бізнес-клінік"

2 хв читати
EU4Business запускає консультування МСП про маркетинг і діджиталізацію в форматі "бізнес-клінік"

Проект EU4Business запустив "бізнес-клініки" для бізнесу - проекту з консультування малих і середніх підприємств у питаннях бізнес-стратегій, маркетингу, інновацій, діджиталізації і з низки інших напрямків як відповідь на економічні виклики, з якими зіткнулися підприємці через пандемію.

"Перші "бізнес-клініки" в Івано-Франківську, Харкові, Вінниці, Дніпрі, Чернігові та Миколаєві вже надають підтримку українським підприємцям. Кожна має регіональну спеціалізацію", - зазначено в релізі у вівторок.

До того ж представники бізнесу можуть скористатися цією підтримкою незалежно від географічного розташування або реєстрації, оскільки більшість послуг надається в онлайн-режимі.

"До участі запрошуються МСП з різних секторів, включно з фізичними особами-підприємцями (ФОП). Підприємцям потрібно вибрати формат послуг, який їх цікавить, і зв'язатися з певною "клінікою", - наголошується в повідомленні.

Як зазначає EU4Business в релізі, проект фінансується ЄС та урядом Німеччини, а реалізується GIZ.

"Сьогодні багато підприємців стикаються з труднощами, намагаючись підтримати свій бізнес у мінливих умовах пандемії COVID-19...Саме тому ми підтримуємо "бізнес-клініки", які покликані забезпечити підприємців корисною інформацією, досвідом і знаннями, які вони можуть особливо потребувати у цей непростий час", - цитує прес-служба EU4Business Хлое Альо, керівника відділу "Економічне співробітництво, енергетика, інфраструктура і довкілля" Представництва Європейського Союзу в Україні.

"Бізнес-клініки" працюватимуть протягом півроку, і пропонуватимуть безкоштовні короткі індивідуальні та групові консультації, вебінари, тренінги та форуми, а також ваучери на поглиблені консультації для окремих заявників, які пройшли відбір.

Окрім зазначених вище тем, консультації будуть зосереджені на доступних програмах підтримки бізнесу з боку влади і різних організацій.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА