14:42 25.03.2021

Основні акціонери Калашніков і Сoncorde Сapital викупили міноритарну частку медмережі "Добробут" у Horizon Capital

2 хв читати
Основні акціонери Калашніков і Сoncorde Сapital викупили міноритарну частку медмережі "Добробут" у Horizon Capital

Основні акціонери Олег Калашніков та інвесткомпанія Сoncorde Сapital викупили міноритарний пакет акцій медичної мережі "Добробут" в інвесткомпанії Horizon Capital, повідомляється на сайті Сoncorde Сapital із посиланням на заяву Horizon Capital.

Згідно з повідомленням, фінансові деталі угоди не розголошуються.

Гендиректор Concorde Capital Ігор Мазепа зазначив, що компанія бачить велику перспективу в розвитку приватного сектора медицини.

"Ми спільно з Олегом Калашніковим прийняли рішення викупити частку Horizon Capital, оскільки бачимо велику перспективу в розвитку сектора приватної медицини. Ринок медичних послуг оцінюється в $6 млрд, при цьому потреба в якісних послугах в Україні нині дуже велика, а пропозиція - недостатня, і в нас є амбіції зайняти цю нішу", - цитує його слова прес-служба.

У травні 2020 року "Добробут" приєднала медичну мережу Doctor Sam, що налічує три поліклініки в Києві. Сторони домовилися про нерозголошування фінансових умов угоди.

У 2019 році "Добробут" купив медичну компанію ТОВ "Борис".

Медмережа "Добробут" об'єднує медичні центри та стаціонари для дорослих і дітей, службу невідкладної допомоги, стаціонар для дорослих із центром неврології, кардіологічний центр, клінічний центр онкології, експертний медичний центр, центр вертебрології, стоматологію.

Згідно з держреєстром, у багатьох компаніях мережі (ТОВ МЦ "Добробут - невідкладна допомога", МЦ "Добробут-поліклініка", МЦ "Добробут-стаціонар", "Дитячий МЦ "Добробут", МЦ "Добробут-дитинство") компанії Satumco Limited належить 99%, а її бенефіціарами є глава "Конкорд Капіталу" Ігор Мазепа й акціонер української національної мережі оптик "Люксоптика" Олег Калашніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА