19:51 26.03.2021

ГК "Нафтогаз України" і ще 29 постачальників зберегли на квітень ціну газу не вище 6,99 грн/куб. м

2 хв читати
ГК "Нафтогаз України" і ще 29 постачальників зберегли на квітень ціну газу не вище 6,99 грн/куб. м

Газопостачальна компанія (ГПК) "Нафтогаз України" і ще 24 постачальники встановили на квітень ціну газу для населення не вище колишньої граничної ціни 6,99 грн/куб. м, яка діяла у січні-березні, свідчить моніторинг пропозицій щодо поставок газу проекту "ГазПравда" станом на 18:00 п'ятниці.

Пропозиції нижче ціни 6,99 грн/куб. м на квітень зробили сім постачальників: "ЕРУ Людям" (6,75 грн), "ЕРУ Трейдинг" (6,75 грн), ГПК "Нафтогаз України" (6,86 грн), "Галнафтогаз" (6,86 грн) , ДП "Евода трейд" КП "Луцькводоканал" (6,88 грн), "Газпромпостач" (6,9 грн), "Волиньелектрозбут" (6,97 грн).

Ще 23 компанії запропонували на квітень газ за 6,99 грн/куб. м. Це "Київоблгаз Збут", "Івано-Франківськ Збут", "Харківгаз Збут", "Волиньгаз Збут", "Вінницягаз Збут", "Рівнегаз Збут", "Хмельницькгаз Збут", "Чернівцігаз Збут", "Чернігівгаз Збут", "Дніпропетровськгаз Збут", "Миколаївгаз Збут", "Житомиргаз Збут", "Запоріжгаз Збут", "Гласкомерц", "ТАС Енергія країни", "Закарпатгаз Збут", "Стрийнафтогаз", "Йе Енергія", "Львівгаз Збут", "Сумигаз Збут", "Черкасигаз Збут", "Полтавагаз Збут", "Прикарпатенерготрейд".

"Решта компаній поки що не оприлюднили свої цифри: зробити вони це повинні до кінця п'ятниці 26 березня", - наголошує "ГазПравда".

Як повідомив департамент з інтегрованих комунікацій НАК "Нафтогаз України" у прес-релізі в п'ятницю, ГПК, як постачальник "останньої надії" (ПОН) буде поставляти газ своїм споживачам у квітні за 6,99 грн/куб. м.

Для клієнтів ГПК, які раніше оформили тарифний план "Річний", вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів.

Як повідомлялося, на тлі зростання цін на газ на європейських ринках через значні холоди Кабінет міністрів України постановою №25 від 18 січня 2021 року ввів граничну ціну газу для побутових споживачів (населення) в розмірі 6,99 грн/куб. м у лютому-березні 2021 року. Для можливості встановлення граничної ціни на природний газ уряд вніс його до переліку соціально значущих товарів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА