16:29 02.04.2021

"Укравтодор" підтвердив наявність коштів на прискорене завершення ремонту Запорізького мосту

2 хв читати
"Укравтодор" підтвердив наявність коштів на прискорене завершення ремонту Запорізького мосту

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") підтверджує наявність коштів на завершення ремонту Запорізького мосту до Дня Незалежності України, повідомила прес-служба держагентства.

За словами голови "Укравтодору" Олександра Кубракова, на продовження будівництва Запорізького мосту є 2,2 млрд грн.

"Фінансування є. Взятий підрядником темп ми зможемо підтримати", - сказав Кубраков під час робочої поїздки до Запоріжжя.

Запорізький міст - магістраль безперервного руху довжиною понад 9 км, що має шість транспортних розв'язок, в складі яких - 27 штучних споруд, зокрема два позакласних мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху.

"Минулого року було відкрито рух частиною мосту. Завдання - до Дня Незалежності відкрити рух всіма частинами мосту. Працювати треба і вдень, і вночі. Міст будується темпами, яких не бачила країна", - заявив заступник керівника Офісу президента і координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

Запорізький міст буде найвищим в Україні, оскільки висота його пілонів - 166 м. Мостобудівники вже змонтували всі необхідні блоки на підходах до балочного мосту і готуються до першого етапу насування секції №1.

На спорудженні №9, яке розташоване на о. Хортиця, тривають роботи з влаштування основи під тимчасові опори.

На будівельному майданчику №1 в районі Кривої бухти вже на завершальному етапі перебуває збір четвертої секції прогонової будови мосту, триває укрупнена збірка металоконструкцій тимчасових і монтажних опор.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА