15:41 06.04.2021

Акціонери "Укррічфлоту" виділили з підприємства нову компанію "УРФ-нерухомість"

1 хв читати
Акціонери "Укррічфлоту" виділили з підприємства нову компанію "УРФ-нерухомість"

Акціонери ПрАТ "Судноплавна компанія "Укррічфлот" на зборах 2 квітня ухвалили рішення про виділення з підприємства нової компанії ПрАТ "УРФ-нерухомість".

Згідно з повідомленням оператора в системі розкриття інформації НКЦПФР, акціонери вирішили виділити новоствореній "УРФ-нерухомості" частину майна, прав і обов'язків "Укррічфлоту" згідно з розподільчим балансом, який у подальшому має схвалити наглядова рада "Укррічфлоту" і мають затвердити загальні збори акціонерів компанії.

Зазначене виділення здійснюватиметься шляхом викупу всіх акцій "УРФ-нерухомості" "Укррічфлотом".

"Укррічфлот" - один із найбільших річкових перевізників України. До його складу входить Дніпропетровський, Запорізький, Миколаївський, Херсонський річкові порти. У серпні 2007 року "Укррічфлот" увійшов до групи компаній "Енергетичний стандарт" бізнесмена Костянтина Григоришина.

Флот компанії складається переважно з суховантажів, які використовують для морських і річкових перевезень. Здійснює рейси в басейнах Середземного, Чорного, Азовського, Балтійського і Північного морів, а також річок Дунай, Південний Буг, Дніпро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА