15:50 06.04.2021

Будівництво Київської обхідної дороги не вплине на загальний баланс зелених насаджень в області - "Укравтодор"

1 хв читати
Будівництво Київської обхідної дороги не вплине на загальний баланс зелених насаджень в області - "Укравтодор"

Будівництво Київської обхідної дороги (КОД), яке проходитиме через два лісових масиви - Київський і Клавдієвський лісгоспи, не вплине на загальний баланс зелених насаджень в області, повідомили в Державному агентстві автомобільних доріг України ("Укравтодор").

"Нещодавно Українська природоохоронна група (UNCG) опублікувала допис із заявою про те, що будівництво однієї з ділянок Київської обхідної дороги знищить 40 гектарів лісу. До такого висновку команда UNCG дійшла, ознайомившись із візуалізацією будівництва КОД на ділянці між дорогами М-07 Київ - Ковель та М-06 Київ – Чоп. Ця ділянка проходить через два лісових масиви - Київський та Клавдієвський лісгоспи. Наразі ділянка якраз на етапі проектування. Незалежно від остаточного варіанту проекту, він обов’язково передбачатиме компенсаційну висадку дерев", - розповіли у держагентстві.

В "Укравтодорі" наголосили, що замість кожного зрізаного дерева буде висаджено нове.

Київська обхідна дорога - маршрут-півкільце навколо Києва, яке розпочинатиметься від дороги М-07 Київ - Ковель та через дороги М-05 Київ - Одеса, Н-01 Київ - Знам’янка, Н-08 Бориспіль - Маріуполь, М-03 Київ - Харків - Довжанський, обхід міста Бровари виводитиме до дороги М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі.

Загальна протяжність КОД становитиме майже 150 км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА