14:16 29.04.2021

Заступник гендиректора ДК "Укроборонпром" Мустафа Найєм потрапив під скорочення

2 хв читати
Заступник гендиректора ДК "Укроборонпром" Мустафа Найєм потрапив під скорочення

В організаційній структурі державного концерну "Укороборонпром" провели реорганізацію та оптимізацію, внаслідок чого заступник генерального директора з управління активами Мустафа Найєм потрапив під скорочення, повідомляє прес-служба концерну в четвер.

"З метою оптимізації організаційної структури концерну посаду заступника генерального директора з активів буде ліквідовано. Загалом штат "Укроборонпрому" буде оптимізовано на 10%", - йдеться у повідомленні, оприлюдненому у Facebook.

Сам Найєм заявив про те, що про скорочення його не попередили, однак він має намір і надалі продовжувати співпрацю з концерном.

"Після чергової реорганізації мою посаду скоротили. Без пояснень. Не приховуватиму, для мене це рішення було несподіваним. Втім, наша співпраця з концерном на цьому етапі закінчується. З поваги до всієї команди цей допис буде моїм єдиним публічним коментарем щодо цього", - зазначив Найєм.

Він наголосив, що йому разом із командою "вдалося витягти концерн із багаторічної репутаційної ями, розблокувати частину мертвих контрактів і розгорнути велику реформу на всіх фронтах".

"Наша команда підійшла до етапу корпоратизації компанії ближче, ніж будь-хто до нас. Ми закінчили інвентаризацію всього майна, майже на третину збільшили надходження від продажу непрофільних активів, втричі скоротили терміни розгляду заявок на операції з майном, передали до Фонду держмайна 17 підприємств, які втратили значення для оборонки", - розповів уже екс-заступник гендиректора "Укроборонпрому".

Він додав, що предметом його особливої гордості є "перша в історії концерну інвентаризація всіх об'єктів права інтелектуальної власності".

Як повідомлялося, народний депутат України VIII скликання Мустафа Найєм був призначений на посаду заступника генерального директора державного концерну "Укроборонпром" у листопаді 2019 року.

Спочатку він відповідав за взаємодію з органами державної влади, а пізніше очолив управління активами та корпоративними правами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

НБУ АНОНСУВАВ НИЗКУ КРОКІВ ВАЛЮТНОЇ ЛІБЕРАЛІЗАЦІЇ НАЙБЛИЖЧИМИ ТИЖНЯМИ

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

"Інтерпайп" намагається вирішити дефіцит кадрів за рахунок покращення соцпакету й навчання

Госпсуд затвердив план досудової санації "Ельдорадо" (оновлено)

Більшість банкірів очікують зниження облікової ставки НБУ на 0,5 п.п.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА