17:35 29.04.2021

Зеленський підписав закон про фінансування Мінагрополітики

2 хв читати
Зеленський підписав закон про фінансування Мінагрополітики

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про зміни до державного бюджету на 2021 рік щодо фінансування Міністерства аграрної політики та продовольства, повідомляє прес-служба глави держави.

Щоб забезпечити фінансування міністерства, підписаний президентом закон "Про внесення змін до додатків №3 та №4 до закону України "Про державний бюджет України на 2021 рік" №1393-ІХ вносить зміни до держбюджету та встановлює фінансування Мінагрополітики у розмірі 6,8 млрд грн.

Відповідно, фінансування Мінекономіки зменшується на 6,4 млрд грн, а Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів - на 434 млн грн.

Крім того, від Мінекономіки до Мінагрополітики перерозподіляються обсяги надання та повернення кредитів фермерським господарствам у сумі 50 млн грн. Це дасть змогу забезпечити діяльність Мінагрополітки.

Кабінет Міністрів за місяць з дня набуття чинності законом має забезпечити передачу будівлі за адресою: вулиця Хрещатик, 24 у Києві Міністерству аграрної політики та продовольства України.

Також на 10 млн грн збільшено фінансування Міністерства культури та інформаційної політики України за рахунок зменшення на відповідну суму видатків Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів постановою №1344 від 28 грудня 2020 року скасував рішення про реорганізацію Мінагрополітики шляхом приєднання до Мінекономіки та доручив відомствам у місячний термін підготувати проекти положень про відповідні центральні органи виконавчої влади. Міністром аграрної політики та продовольства було призначено Романа Лещенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА