12:26 12.05.2021

Аеропорт "Бориспіль" оголосив конкурс на посаду гендиректора

2 хв читати
Аеропорт "Бориспіль" оголосив конкурс на посаду гендиректора

Наглядова рада "Міжнародного аеропорту "Бориспіль" оголосила конкурсний відбір на посаду генерального директора держпідприємства.

Згідно з оголошенням, оприлюдненим на сайті аеропорту, заявки від потенційних учасників конкурсу приймають з 9:00 до 14:00 у робочі дні з 12 до 25 травня 2021 року включно.

Оприлюднити результати конкурсу планується до 7 липня поточного року.

Від кандидатів потрібне знання української та англійської мов, наявність вищої освіти, креативність, гнучкість, уміння управляти змінами, конфліктними ситуаціями, уміння формулювати бачення компанії тощо.

Серед вимог також стаж роботи в транспортній або авіаційній галузі на великих/стратегічних підприємствах - не менше ніж 10 років; стаж роботи на керівних посадах в авіаційній галузі - не менше ніж п'ять років.

Зазначено, що в разі, якщо переможець конкурсного відбору не є громадянином України, до моменту укладення з ним контракту він в обов'язковому порядку повинен буде набути громадянство України.

Обов'язками керівника аеропорту буде сприяння збільшенню конкуренції в авіаційних перевезеннях шляхом залучення нових авіаперевізників, зокрема авіакомпаній-лоукостерів; створення прозорих і рівних умов для всіх перевізників; розвиток підприємства як вузлового аеропорту регіону; впровадження антикризових заходів з метою подолання наслідків, спричинених COVID-19; розвиток інфраструктури підприємства, зокрема успішна реалізація проекту "Реконструкція льотної зони №2", який фінансується ЄІБ, тощо.

Крім того, серед обов'язків - розвиток неавіаційної діяльності ДП, вантажного напряму і поштової доставки.

Раніше, до кінця жовтня 2020 року гендиректором ДП "Міжнародний аеропорт Бориспіль" був Павло Рябікін, який потім став головою Державної митної служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА