18:01 14.05.2021

Співробітника "Нафтогазу" Гламаздіна, який лобіював санкції проти "Північного потоку-2", звільнено

1 хв читати
Співробітника "Нафтогазу" Гламаздіна, який лобіював санкції проти "Північного потоку-2", звільнено

Співробітник НАК "Нафтогаз України" Вадима Гламаздіна, який останніми роками лобіював санкції проти російського газопроводу "Північний потік-2", повідомив про своє звільнення з компанії.

"Учора був мій останній день роботи в "Нафтогазі" (...) Я дуже сподіваюся, що нове керівництво "Нафтогазу" має бачення, як це (протидіяти "Північному потоку 2" - ІФ) робити, не збирається зупиняти цю роботу і, найважливіше, має людей, які зможуть це зробити", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Гламаздін у 2017 році був призначений уповноваженим з роботи з органами державної влади НАК "Нафтогаз України". У 2015-2016 рр. обіймав посаду заступника міністра Кабінету Міністрів, курируючи в секретаріаті уряду питання енергетики. Він також працював керуючим директором української "дочки" IMI International, до цього - в українській "дочці" Alfa Laval.

У прес-службі "Нафтогазу" агентству "Інтерфакс-Україна" зазначили, що не коментують звільнення радників компанії.

Раніше голова "Нафтогазу" Юрій Вітренко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив, що НАК недостатньо використала свої юридичні можливості тиску на "Газпром" через антимонопольний орган ЄС для перенесення точок продажу російського газу європейським компаніям на кордон Україна-РФ.

Вітренко також вважає за необхідне тиснути на Росію для розблокування експорту середньоазійського газу в Європу та надання такої можливості експорту незалежним російським добувачам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА