16:00 17.05.2021

Держава найближчим часом виплатить підприємцям ще 400 млн грн - Шмигаль на нараді у Зеленського

1 хв читати

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на селекторній нараді під головуванням президента України Володимира Зеленського заявив, що держава спрямувала підприємцям 1 млрд грн, ще 400 млн грн буде виплачено найближчим часом.

Як повідомляє Офіс президента, під час наради глава держави порушив питання стану виплат матеріальної допомоги в розмірі 8 тис. грн фізособам-підприємцям та працівникам малих підприємств, діяльність яких постраждала від впровадження карантину у квітні поточного року.

Так, президенту доповіли, що загалом було зареєстровано понад 360 тис. заявок на отримання такої допомоги, за 120 тис. із них уже здійснено виплату.

В Офісі президента також наголосили, що в Україні спостерігається позитивна динаміка із захворюваності на коронавірусну хворобу: восьмий тиждень поспіль її рівень стабільно знижується.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на нараді повідомив, що на сьогодні в Україні 243 тис. активних хворих порівняно з 420 тис. на піку епідемії.

"Майже всі області нині перебувають у "жовтій" зоні. Черкаська область - єдина в "помаранчевій" зоні за коефіцієнтом виявлення випадків інфікування. Також є частина областей, які можуть перейти на "зелений" рівень епідемічної небезпеки", - зазначив глава уряду.

Крім того, Зеленському доповіли, що у ці вихідні в центрах вакцинації розпочали прищеплювати осіб старше 65 років, які записалися через застосунок "Дія". Загалом в Україні вакциновано 956 тис. громадян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА