16:04 19.05.2021

ЄБРР виділить Львову EUR22 млн у рамках Програми підтримки муніципалітетів України

1 хв читати
ЄБРР виділить Львову EUR22 млн у рамках Програми підтримки муніципалітетів України

Європейський банк реконструкції і розвитку та Львівська міськрада підписали договір про надання місту EUR22 млн у рамках пілотної програми підтримки українських муніципалітетів, повідомляє прес-служба Львівської міськради в середу.

"Сьогодні ми підписуємо договір про участь Львова в пілотному проекті спільно з ЄС та ЄБРР. Це програма підтримки муніципалітетів України у рамках надзвичайного пакета солідарності ЄБРР. Місто отримає кредит, кошти якого будуть спрямовані на стабілізацію роботи наших найбільших комунальних підприємств, які зазнали фінансових збитків під час пандемії коронавірусу", - наводить прес-служба міськради слова першого заступника мера Львова Андрія Москаленка.

Як зазначено в повідомленні, Львів отримає EUR22 млн під 2,1% річних. Також у повідомленні наголошується, що ЄБРР готовий надати EUR10 млн кредиту ключовим комунальним підприємствам Львова та ще EUR12 млн залежно від потреб міста.

Зокрема, кредитні кошти планують використати для забезпечення ліквідності і потреб в обігових коштах КП "Львівелектротранс", "Львівавтодор", "Львівтеплоенерго", "Львівводоканал" і "Зелене місто".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА