14:12 21.05.2021

Віллем Коппульс завершив роботу в НАК "Нафтогаз України"

1 хв читати
Віллем Коппульс завершив роботу в НАК "Нафтогаз України"

Директор дивізіону "Трейдинг" НАК "Нафтогаз України" та генеральний директор ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" Віллем Коппульс вирішив завершити роботу в компанії, повідомляється у прес-релізі НАК у п'ятницю.

Тимчасово виконуватиме обов'язки директора дивізіону "Трейдинг" головний виконавчий директор Групи "Нафтогаз" Отто Ватерландер.

В. о. генерального директора ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" призначена Ірина Журавльова, начальник департаменту з операційної діяльності НАК "Нафтогаз України".

Віллем Коппульс приєднався до Групи "Нафтогаз" у травні 2020 року як генеральний директор ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг", згодом очолив дивізіон "Комерція", а після виділення роздрібного бізнесу в окремий підрозділ – дивізіон "Трейдинг".

"Віллем Коппульс формував стратегію трейдингу, налагоджував роботу на цьому напрямі в дуже складних ринкових умовах, створював фундамент для організації сучасної, повноцінної трейдингової компанії європейського зразка", - зазначили у компанії.

"Ми вдячні Віллему Коппульсу за внесок у розвиток компанії та бажаємо йому успіху в наступних кроках на енергетичному ринку. Ми й надалі маємо намір розвивати торговельну діяльність "Нафтогазу" та зміцнювати нашу команду", - наголосив Отто Ватерландер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА