14:06 24.05.2021

"Голос" працює над економічною стратегією для України - нардеп Рудик

2 хв читати
"Голос" працює над економічною стратегією для України - нардеп Рудик

Політична партія "Голос" спільно з експертним середовищем та бізнесом почала працювати над економічною стратегією для України, повідомила лідерка політсили, народний депутат Кіра Рудик.

"У травні наша партія розпочала системну роботу з розробки економічної стратегії для України разом із провідними експертами в економіці та бізнес-асоціаціями. Ми маємо добре розуміти, що робити з економікою сьогодні, завтра, через п'ять років. Наша мета - технологічний та інноваційний розвиток країни", - наводить слова Рудик прес-служба "Голосу".

При цьому вона наголосила, що вже зараз країна має можливість почати працювати над економічним розвитком. Насамперед, за її словами, необхідно оптимізувати податкову систему, знизити тиск на підприємців та працівників, а зменшення податків на працю дасть змогу вивести економіку з тіні.

"Наступні складові економічної політики "Голосу" - зменшення тиску бюрократів на бізнес, скорочення кількості перевірок та дозвільних документів. Цей курс має бути продовжено. Нарешті дуже важливо відновити довіру до України наших міжнародних партнерів - ЄС, США, МВФ, Світового банку. Без цього Україна не отримає інвестицій, необхідних для відновлення економічного розвитку", - резюмувала Рудик.

У партії "Голос" також переконані, що чергова зміна міністрів не дасть ніяких суттєвих результатів, якщо влада не повернеться на шлях реформ. Тому насамперед, вважають у політсилі, країна має подолати наслідки коронавірусної кризи, а потім зосередитися на розвитку сучасної технологічної економіки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

"Інтерпайп" намагається вирішити дефіцит кадрів за рахунок покращення соцпакету й навчання

Госпсуд затвердив план досудової санації "Ельдорадо" (оновлено)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА