13:34 31.05.2021

Кабмін подасть у понеділок "ресурсний" законопроект до Верховної Ради - голова профільного комітету

1 хв читати
Кабмін подасть у понеділок "ресурсний" законопроект до Верховної Ради - голова профільного комітету

 Голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев очікує у понеділок реєстрації урядового законопроекту з поправками до Податкового кодексу ("ресурсний" законопроект) у Верховній Раді.

"Ми очікуємо сьогодні у Верховній Раді податковий законопроект від Кабінету Міністрів, дуже важливий, анонсований прем'єр-міністром раніше, який дасть змогу принести до бюджету до 60 млрд грн - з одного боку. А з іншого, дасть змогу усунути перекоси та невмотивовані податкові пільги", - сказав Гетманцев на прес-брифінгу після дорадчого засідання в парламенті у понеділок.

Крім того, в порядку денному парламенту - визначення трьох членів до комісії з призначення голови Бюро економічної безпеки, зазначив парламентарій.

Крім цього, голова комітету наголосив на необхідності ухвалення законопроекту про оподаткування грального бізнесу №2317-д. За словами Данила Гетманцева, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала 19 ліцензій, за рахунок яких бюджет отримав понад 730 млн грн, що значно менше передбачених за цією статтею бюджетних доходів.

"На жаль, план не виконується... Це говорить і про те, що частина організаторів грального бізнесу перебувають у тіні", - зазначив нардеп.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА