11:36 02.06.2021

Екс-міністр економіки та президент KSE Милованов очолив наглядову раду "Укроборонпрому"

2 хв читати
Екс-міністр економіки та президент KSE Милованов очолив наглядову раду "Укроборонпрому"

Оновлена наглядова рада держконцерну "Укроборонпром" на першому засіданні 1 червня обрала главою екс-міністра економіки та президента Київської школи економіки (KSE) Тимофія Милованова і звернулася до гендиректора концерну з проханням підготувати план трансформації концерну.

"Реформа "Укроборонпрому" дає змогу перетворити підприємства державного оборонно-промислового комплексу на господарські товариства в максимально короткі терміни. Це автоматично відкриє доступ до капіталу, інвестицій і міжнародного трансферу технологій", - наводяться в прес-релізі держконцерну слова Милованова.

Він також повідомив, що НР затвердила перший в історії "Укроборонпрому" аудит за 2019 рік, проведений компанією Baker Tilly. "Результати не дуже хороші - є над чим працювати", - уточнив голова наглядової ради.

За його словами, було також створено три комітети в раді: з питань компенсації (зарплат і KPI), з регламенту та з трансформації, а також визначено графік засідань - кожен останній четвер місяця.

Як повідомлялося, до оновленої НР "Укроборонпрому" входять також перший заступник глави Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості Валерій Іващенко, екс-директор американського Агентства дослідницьких проектів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер, екс-власник ТОВ "Дніпро Спецтех" і екс-член НР банку "Січ" Олександр Носов і екс-голова правління "Запоріжсталі" Ростислав Шурма.

До повноважень наглядової ради "Укроборонпрому" належать, зокрема, затвердження стратегії розвитку і напрямів діяльності концерну, а також здійснення контролю над виконанням концерном і його учасниками покладених на них завдань у сфері оборонно-промислового комплексу та військово-технічної співпраці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Автомагістраль-Південь" візьме участь у будівництві аеропорту поруч із Бухарестом

Майже третина опитаних українців вважає розслідування порушень законів підприємцями як тиск на бізнес - соцопитування КМІС

У ВР зареєстровано законопроєкт про прив'язку акцизного податку на тютюнові вироби до євро

Голова польської LPP відкинув звинувачення про прихований бізнес із РФ

Генпрокурор: Зафіксовано понад 800 спроб кібератак РФ на державні установи й сервіси України

УЗ запускає поїзд Чернівці - Чоп - Ужгород для стикування з маршрутом Прага - Чоп чеського RegioJet

НБУ в понеділок знизив курс гривні на 19 коп. - до нового мінімуму

Польські порти завантажені на 60% від своєї потужності, на частку українського транзитного зерна припадає 10% - польські ЗМІ

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 40 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

Тарифи на зберігання газу в ПСГ України залишаться незмінними до 1 квітня 2025 р. - "Нафтогаз"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА