16:36 08.06.2021

Будівництво південного обходу м. Дніпра планується завершити до Дня незалежності - Кубраков

2 хв читати
Будівництво південного обходу м. Дніпра планується завершити до Дня незалежності - Кубраков

Будівництво південного обходу міста Дніпра планується завершити до Дня незалежності України, заявив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

"До Дня Незалежності України планується завершити будівництво південного обходу міста Дніпра. Протяжність дороги становить 7,1 км, вартість будівництва – 1,68 млрд грн", - розповів Кубраков президенту під час його ознайомлення із завершенням будівельних робіт на автодорогах під час робочої поїздки до Дніпропетровської області.

Цього року також розпочнеться будівництво північного обходу міста Дніпра.

Як повідомляє прес-служба президента, глава держави оглянув завершення будівельних робіт на автодорозі державного значення Н-11 "Дніпро - Миколаїв" від Кривого Рогу до смт Кринички, реконструкція якої здійснюється в межах програми "Велике будівництво".

Загальна вартість ремонту дороги становить 2,2 млрд грн. Введення в експлуатацію відновлених ділянок заплановано до кінця цього місяця.

Зеленський також ознайомився з ремонтом ділянки автодороги державного значення М-04 Знам'янка - Луганськ - Ізварине. Загальна вартість робіт - 2,3 млрд грн, їх завершення заплановано на червень поточного року. На цій дорозі буде встановлено систему моніторингу стану доріг та умов руху (WIM).

Крім того, в області завершується ремонт ділянки дороги Н-31 Дніпро - Кобеляки - Решетилівка і передбачено відновлення ділянок дороги М-30 Стрий - Ізварине.

Загалом у межах програми "Велике будівництво" цього року в Дніпропетровській області планують відремонтувати 387 км автодоріг.

У відповідь на запитання президента про завантаженість доріг у Дніпропетровській області голова ОДА Валентин Резніченко зазначив, що трафік на дорогах досить щільний.

"Ми будуємо круті дороги. Маємо продовжувати, адже люди чекають нових і якісних доріг", - наголосив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА